Standard & Premium+ paket

Pris från:

Våra solcellspaket finns som Standard och Premium+

Premium+ paketet innehåller samma som standard men panelerna är svarta mono-kristallina solcellspaneler med svart ram (275-330 W). Panelerna får ett stilrent utseende och passar väl på mörka tak. Vi har även paneler där trådarna gömts in bakom kiselplattorna (helsvarta). Standard som är det vanligaste med “marinblå” poly-kristallina paneler (255-310 W)

 

Växelriktaren är Solaredge system med optimerare (OP) som kan ge upp till 25 % mer energi per år.Genom att använda Solaredge optimerare med solceller eller soltunnfilm maximerar man elproduktionen. Mera solenergi helt enkelt. Det är fördelaktigt speciellt när det finns risk för skugga. Detta tack vare MPPT som betyder att den maximerar produktionen sett över dygnet.

Övervakning och felsökning kan göras per panel och med en automatisk DC avstängningfår man ett säkert system – inte minst vid strömavbrott och blixtnedslag. Solarscandinavia har arbetare som jobbat som brandmän och det är en avgörande faktor att systemet automatiskt stängs av om man behöver gå upp på tak (automatsik ljusbågsdektering). Mer fördelar är; olika solpaneler kan kombineras med varandra, service och support direkt.