Vårt arbetssätt

Enkelt + effektivt + säkert = Bra solcellsystem

Som totalentreprenör av solpaneler och system har vi mångårig erfarenhet av några at de största solcellsprojekten på fastighetstak i Stockholm City. Våra kalkyler blir mycket noggranna genom 3D-modeller och skugganalyser, solinstrålning och produktion för varje timme under året. Med vårt miljö och kvalitetssystem färdigställer vi nyckelfärdiga solelsprojekt – Enkelt, effektivt och säkert.

 

Vårt fokus

Vårt fokus är att alltid leverera solcellspaneler med hög effekt (verkningsgrad) och garanti för att kunna säkerställa hög elproduktion av solenergi under lång tid.
För att få ut mesta möjliga energi från solcells systemet i vårt klimat med mörka vintermånader har vi valt paneler och växelriktare samt takfästen för nordiska förhållanden. Panelernas konstruktion är tålig mot hårda vindar, hagel och snölaster upp till 8000 pascal (8 m snö). Antireflexbehandlat glas med unik etsningsmetod ger hög avkastning under lång tid framåt. Genom att välja högeffektiva material för hög ljustransmission blir panelerna effektiva även på morgonen , kvällen och under vintermånaderna. Solcellspanelerna är certifierade med högsta kvalitetsstandard med bla TUV, CE, IEC 61215 och IEC 61730.