SmartFlower

Bli en trendsättare inom solenergi med smartflower för företaget eller kommunen.
Smartflower är rörlig och kan även blir mobil! Och detta är en väsentlig fördel jämfört med takinstallerade system. Om du flyttar, kan du enkelt ta din privata solkraftverk tillsammans med dig. Det är lätt att demontera systemet och det gör att den kan hyras.
Genom att följa solen på en tvåaxlig GPS-styrd följare kan den producera upp till 40% mer effekt. Tack vare GPS, är det möjligt att hitta positionen för solen på andra platser i världen. Detta säkerställer att smartflower erbjuder alltid högsta möjliga effekt.

Smartflower övervakar permanent vindhastigheten genom vindsensorer och ställer in sig i säkerhetsläge vid en bestämd vindstyrka, det vill säga innan systemet kan skadas automatiskt. När det gäller brand kan systemet kopplas bort från elnätet när som helst vilket inte innebär någon fara under ev. släckningsarbete.
Smartflower har en självrengörings-mekanism när den fäller in bladen. Således är förluster i elproduktion minimerade och effektiviteten är maximerad.

Vi på Solarenergy Scandinavia AB jobbar med Smartflower sedan 2013 och levererar Smartflower som ett komplett system som kan “bultas” fast i underlaget på den plats som du väljer. Varje morgon öppnas solblomman och en  vacker solpanel vecklar ut sig och vänder sig automatiskt mot solen. Så fort solen går ner, viker bladen ihop sig in i säkerhetsläge. Systemet kan enkelt styras via menyn på den monterade skärmen.

Idag finns det två modeller på smartflower: POPe och POP+ där + står för möjlighten att ha inbyggd batterilagring.

Nyckelfärdigt pris från 330 000 med möjlighet att lägga till olika batteristorlek. Den största modellen har ett batteri på 13,8 kWh. Maila oss via kontaktsidan eller på offert@solarscandinavia.se eller ring oss på 08-6082700 eller 0707972755.