Solel för fastighetsägare

2018/02/20 by admin

SOLPANELER STOCKHOLMSolel i storstadsmiljö – mitt i Stockholm City (Stadshuset i bakgrunden).

Solarenegy Scandinavia AB är specialiserade mot fastighetsbolag och har jobbat med bla Vasakronans största solcellsprojekt och har även färstigställt många referensprojekt. SIDA huset, Natuvårdsverket, konstfack, Klara Zenit, Ramböll huset mfl.

Genom beräkningar över tid (meteonorm, väderdata) av solintrålning, azimut, skuggpunkter, vindlaster, snötäckning och byggnadens position tar vi fram analyser där vi jämför olika solsystem. Solarenergy Scandinavia har spetskompetens på tak- och brandsäkerhet som är en viktig del i ett lyckat solcellsprojekt.

Olika solpaneler, omvandlare och system simuleras för optimal lösning för fastigheter i form av 3D-modeller och ekonomiska kalkyler (payoff-tid, avkastning, nyckeltal som nuvärde intäkter och kostnader mm).

När du läser det här så är du förmodligen intresserad av solceller, jätte kul! Det finns olika alternativ för att gå vidare med skarpt läge. Vi kan komma ut till er för ett möte, vi tittar på förutsättningar och går igenom vad solenergi skulle innebära för Er.

Alternativ två är att vi gör en uppskattat av takytan via satellit och kartor och skickar information utifrån det. Då får du en prisuppfattning och vi kan ha ett samtal via telefon.

Med vänliga hälsningar Solarenergy teamet; tel 08-6072700 offert@solarscandinavia.se