Vårt fokus

Våra solcellspaneler med hög effekt (verkningsgrad) och garanti för att kunna säkerställa hög elproduktion av solenergi under lång tid.
För att få ut mesta möjliga energi från solcells systemet i vårt klimat med mörka vintermånader har vi valt paneler och växelriktare samt takfästen för nordiska förhållanden. Panelernas konstruktion är tålig mot hårda vindar, hagel och snölaster upp till 8000 pascal (8 m snö). Antireflexbehandlat glas med unik etsningsmetod ger hög avkastning under lång tid framåt. Genom att välja högeffektiva material för hög ljustransmission blir panelerna effektiva även på morgonen , kvällen och under vintermånaderna. Solcellspanelerna är certifierade med högsta kvalitetsstandard med bla TUV, CE, IEC 61215 och IEC 61730.

Som totalentreprenör av solpaneler och system har vi mångårig erfarenhet av några at de största solcellsprojekten på fastighetstak i Stockholm City. Våra kalkyler blir mycket noggranna genom 3D-modeller och skugganalyser, solinstrålning och produktion för varje timme under året. Med vårt miljö och kvalitetssystem färdigställer vi nyckelfärdiga solelsprojekt – enkelt, effektivt och smart.

Solar-kabel
Solcellskabel / DC-kabel 4 – 8 mm med dubbel väggisolering, beständighet mot UV, vatten, ozon, vätskor, salt, allmänna vittring och nötningar. Hög flexibilitet och prestanda. TUV och UL godkänd.

Solar-kontakter-300x300

MC4 kopplingar till kontakter hos solceller och solenergi. Kompatibel med MC4  PV-KBT4/KST4. Skyddsklass IP67 med den högsta anslutnings-säkerheten.. TUV godkända och CE märkta.

Verktygsbox.2-290x300

 

Verktygsbox med verktyg för monteringsverktyg för solceller för proffesionella installationstekniker. För ytterligare information kontakta oss på info@solarscandinavia.se eller 08-6072700