SmartFlower

 

Bli en trendsättare inom solenergi med smartflower för företaget eller kommunen. Du kan välja färgen på bladet runt blomman i färgerna grön, blå, antracit eller svart, du väljer din egen stil och kan även ha med din egen logga.
Smartflower är mobil! Och detta är en väsentlig fördel jämfört med takinstallerade system. Om du flyttar, kan du enkelt ta din privata solkraftverk tillsammans med dig. Det är lätt att demontera systemet och det gör att den kan hyras.
Genom att följa solen på en tvåaxlig GPS-styrd följare kan den producera upp till 40% mer effekt. Tack vare GPS, är det möjligt att hitta positionen för solen på andra platser i världen. Detta säkerställer att smartflower erbjuder alltid högsta möjliga effekt.
Smartflower övervakar permanent vindhastigheten genom vindsensorer och ställer in sig i säkerhetsläge vid en bestämd vindstyrka, det vill säga innan systemet kan skadas automatiskt. När det gäller brand kan systemet kopplas bort från elnätet när som helst vilket inte innebär någon fara under ev. släckningsarbete.
Smartflower har en självrengörings-mekanism när den fäller in bladen. Således är förluster i elproduktion minimerade och effektiviteten är maximerad.
Vi på Solarscandinavia levererar Smartflower som ett komplett system som kan “bultas” fast i underlaget på den plats som du väljer. Vid ett tryck på en knapp börjar magin: Blomman öppnas och en  vacker solpanel vecklar ut sig och vänder sig automatiskt mot solen. Så fort solen går ner, viker bladen ihop sig in i säkerhetsläge. Systemet kan enkelt styras via menyn på den monterade skärmen.

Idag finns det tre modeller på smartflower: POP, POPe och POP+. Pris från 169000 beroende på batteristorlek. Den största modellen har ett batteri på 13,8 kWh. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar och åker ut för platsbesök för placering och förslag på montage. Ring oss på 08-6082700 eller 0707559557.