SmartFlower

Bli en trendsättare inom solenergi med smartflower med företaget eller kommunen. Du kan välja färgen på bladet runt blomman i färgerna grön, blå, antracit eller svart, du väljer din egen stil.
Smartflower är mobil! Och detta är en väsentlig fördel jämfört med takinstallerade system. Om du flyttar, kan du enkelt ta din privata solkraftverk tillsammans med dig. Det är lätt att demontera systemet och det gör att den kan hyras.
Genom att följa solen på en tvåaxlig GPS-styrd följare kan den producer upp till 40% mer effekt. Tack vare GPS, är det möjligt att hitta positionen för solen på andra platser i världen. Detta säkerställer att smartflower erbjuder alltid högsta möjliga effekt.
Smartflower övervakar permanent vindhastigheten genom vindsensorer och ställer in i säkerhetsläge vid en bestämd vindstyrka, det vill säga innan systemet kan skadas automatiskt. När det gäller brand kan systemet kopplas bort från elnätet när som helst vilket inte innebär någon fara under ev. släckningsarbete.
Smartflower har en självrengörmekanism när den fäller in bladen. Således är förluster i elproduktion minimerad och effektiviteten är maximerad.
Vi på Solarscandinavia levererar Smartflower som ett komplett system som bultas fast i underlaget på den plats som du väljer. Vid ett tryck på en knapp börjar magin: Bordet öppnas och ca. 18 m2 stor solpanel vecklar ut sig och vänder sig automatiskt mot solen. Så fort solen går ner, viker bladen ihop sig in i bordet i säkerhetsläge. Systemet kan enkelt styra via menyn på den monterade skärmen.

Idag finns det tre modeller på smartflower: POP, POPe och POP+. Pris från 139000 beroende på batteristorlek. Den största modellen har ett batteri på 13,8 kWh. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar och åker ut för platsbesök för placering och förslag på montage. Ring oss på 08-6082700 eller 0707559557.