Totalentreprenad 2.0

Totalentreprenad är den vanligaste upphandlingsformen där beställaren har avtal med en entreprenör för alla arbeten. Totalentreprenören har också ansvaret för konstruktioner och funktioner av solcellsanläggninen. Solarenergy Scandinavia AB utför nyckelfärdiga solkrafts installationer med våra certifierade montörer / installatörer för olika typer av tak för solceller och solenergi anläggningar. Våra takfästen för solcellspaneler klarar de tuffaste miljöerna och ser till att takinstallationen är helt vattentät. Vi har erfarenhet av installationer på samtliga tak; tegel/betong, papptak / asfalt, plåttak, nybyggnation (integrerade paneler) och eternittak/ stentak. De vanligaste fästena är rostfria och aluminiumprofiler. Genom kunskap och rätt produkter bygger vi solceller på tak för framtiden.

7 steg i totalentreprenad

1) Förstudie med rådgivning och projektering för en bra design på anläggningen.

2) Energi-analys (solinstrålning) och takbesiktning med solcellernas infästningar.

3) Säkerhet och arbetsmiljö med KMA plan och gant-scheman för tidsplan.

4) Spänningstestere och optimering av panelerna till växelriktare som omvandlar likström till växelström.

5) Inkoppling till elskåpet, (svensk elstandard), brandtätningar samt märkningar, skyltar. Brandstationen kontaktas för en brandsäker anäggning.

6) Övervakning med API-nyckel och elmätare för både produktionsmätning och elcertifikat. Övervakning även med app på mobilen.

7) Genomgång, utbildning och serviceplan för solcellsanläggningen.

Behöver ni hjälp med att söka bygglov, upprätta kontrollplan, söka solcellstöd från länsstyrelsen eller har andra frågor så hjälper vi till!

SolarScandinavia_busssolcellsinstallation solarscandinavia.se

Behöver ni hjälp med att söka bygglov, upprätta kontrollplan, söka solcellstöd från länsstyrelsen eller har frågor om tex rot-bidrag, elcertifikat, skattereduktion mm? Ring 08-6072700, 018-4727400 eller maila till offert@solarscandinavia.se